Marta Kubišová: Proč nechce vyslyšet poslední přání Karla Gotta (†80)?

Marta Kubišová 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. dubna 2020 8:29

Karel Gott si podle svědků napsal scénář k prosincové koncertní poctě. Marta Kubišová v něm prostě nemůže chybět. Slavná zpěvačka ale zatím nechce přání vyslyšet a účast dosud nepotvrdila. Co se děje?

Jak vás stars24.cz informoval, pomalu se rýsuje scénář prosincové Pocty Karlu Gottovi (†80), na kterém mj. pracuje moderátor Libor Bouček, ale i Ivana Gottová. Vdova se snaží splnit veškerá přání svého manžela.

Mistr chtěl, aby s písní Nepiš dál vystoupila Marta Kubišová. Ta ale zatím nemůže účast potvrdit. „Moc mě to potěšilo, ale opravdu nemohu teď slíbit něco, co se má odehrát v prosinci,“ vysvětlila webu blesk.cz s ohledem na vážné zdravotní potíže.

„Třeba tady už nebudu,“ připustila slavná zpěvačka něco, čeho se fanoušci děsí. Kromě osteoporózy obou kolen ji teď trápí potíže s chrupem. Sama Kubišová říká, že je pořád „rozhašená“.

„Dělám to kvůli svému dobrému pocitu, že teď nemohu na koncert kývnout. Teď prostě nejsem v takové situaci. A zklamat Káju tam nahoře opravdu nechci! Mohu odpovědět na podzim,“ dodala zpěvačka.

Témata: Marta Kubišová Karel Gott