Nela Boudová změnila názor? Pobuřující fotka zmizela!

Nela Boudová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. dubna 2020 16:59

Nela Boudová před pár dny šokovala Česko neotřelým protestem, který se zvlášť některým lidem vůbec nelíbil. Nakonec změnila názor i sama oblíbená herečka. Na jejím profilu už byste fotku hledali marně.

Nela Boudová tento týden strhla velkou pozornost provokativní fotkou, kterou chtěla podle svých slov dát najevo občanskou nespokojenost. „Jo, je to přes čáru, vidím to,“ připustila sama na sociální síti.

Zprvu sice tvrdila, že snímek má 90 % příznivců, v diskuzi u něj to ale vypadalo, že spíš devět z deseti lidí fotografie pobuřuje. Kolegové se sice bavili a dávali najevo obdiv, přesto se stalo nevyhnutelné.

Oblíbená herečka snímek ve středu ze svého instagramového profilu smazala. „Děkuji vám všem za názory. Jsem ráda, že to rozbouřilo debatu. Fotku ze svého profilu mažu,“ napsala na instagramu.

Není to ostatně poprvé, co pobuřující fotografie z profilu zmizela. Boudová už jednou přiznala, že ji stáhla. „Dala jsem jí tam v noci a brzo ráno ji zbaběle vymazala,“ přiznala poté, co ji nahrála na internet znovu. 

Témata: Nela Boudová