Agáta Prachařová učinila zásadní rozhodnutí! Už žádné…

Agáta Prachařová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. dubna 2020 15:02

Agáta Prachařová začíná novou životní kapitolu. Snad již brzy dotáhne rozvod s manželem, beztak už si našla nového partnera. Teď navíc učinila další zásadní rozhodnutí týkající se životního stylu.

Agáta Prachařová momentálně zažívá celkem šťastné období. Konečně řeší rozvod s manželem Jakubem Prachařem, navíc září po boku nového partnera, kterého fanouškům před několika dny představila. Přesto ji evidentně stále něco trápí.

Proto se rozhodla k odvážnému kroku. „Od 22. dubna 2020 do 22. dubna 2021 jsem se rozhodla udělat roční detox… žádné vepřové, žádná mouka, žádný alkohol, žádný umělý cukr… Tak schválně,“ napsala dnes na instagramu.

Není to poprvé, co moderátorka a bývalá modelka něco podobného absolvuje. Šedesátidenní detox vyhlásila už loni, kdy přiznala, že nejtěžší to bude bez cigaret. Jak to s nimi bude tentokrát?

Právě na to se jí zeptala jedna z fanynek. „To jako, že od teď bez redbullu a bez cigaret?“ zeptala se Agáty, která to odkývala, že ano. Tak uvidíme, jak dlouho to dvojnásobná maminka vydrží.

Témata: Agáta Hanychová