Veronika Žilková: Tohle musí vytrpět po návratu domů!

Veronika Žilková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. dubna 2020 13:23

Strastiplnou cestou domů, která trvala mnoho hodin, utrpení nekončí. Veronika Žilková se sice vrátila do Česka, aby se mohla starat o člena rodiny, zatím za ním ale ovšem nemůže. Vládní nařízení totiž mluví jasně.

Veronika Žilková učinila nesmírně složité rozhodnutí a rozhodla se opustit manžela, který je na diplomatické misi v zahraničí, a vrátit se domů do Česka, aby se v této nelehké době mohla postarat o svou pětadevadesátiletou maminku.

Oblíbená herečka již má za sebou strastiplnou cestu přes běloruský Minsk a bavorský Mnichov, která jí zabrala přes 16 hodin. Možná si ale říká, že to nic nebylo. Po návratu do Česka ji totiž čeká další zkouška.

Žilková musí jako každý navrátilec ze zahraničí zůstat nějaký čas zavřená doma. „Začala mi čtrnáctidenní karanténa… až všechno přečtu, budu už s rodinou,“ napsala k fotografii, na které je obklopena knihami.

Herečce se tedy definitivně uleví, až bude mít karanténu za sebou a bude u maminky. Měla totiž výčitky svědomí, že nemůže pomoci příbuzným. O maminku se momentálně stará její sestra a další členové rodiny.

Témata: Veronika Žilková