Těhotná Veronika Arichteva řekla víc: Termín porodu a pohlaví dítěte!

Veronika Arichteva 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. dubna 2020 10:50

Veronika Arichteva tento týden po mnoha spekulacích přiznala, že je konečně těhotná. Po spoustě gratulací se rozhodla, že řekne něco víc. Jak je to s termínem porodu a pohlavím dítěte?

Jak vás stars24.cz informoval v pondělí, Veronika Arichteva konečně dala za pravdu spekulacím, které se objevovaly již několik týdnů, a potvrdila, že je těhotná. Prvního potomka čeká s manželem, režisérem Biserem Arichtevem.

„Manžel byl samozřejmě nadšenej, ten to ví už teda delší dobu,“ prozradila dle webu blesk.cz Top Star magazínu s tím, že miminko by mělo přijít na svět v září. Nastávající rodiče už znají pohlaví, ale říct ho zatím nechtějí.

Oblíbená herečka uvedla ještě další detaily týkající se těhotenství. „Jsem teď v pátým měsíci a přiznám se, že mi karanténa hodně pomohla v tom utajení. Nechtěli jsme to hned úplně zveřejňovat,“ přiznala Veronika.

„Původně jsem to nechtěla říct veřejně asi i delší dobu, ale je pravda, že to všichni tak trošku tušili, tak mi bylo blbý už lhát, když mám p**el jak vrata a obrovský břicho,“ dodala Arichteva s humorem.

Témata: Veronika Arichteva