Timo Tolkki to myslí naprosto vážně! Rána do srdce Gottové!

Timo Tolkki a jeho Ingrid 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. dubna 2020 21:01 | Aktualizováno: 22. dubna 2020 9:00

Teď už si asi rozvod nebude chtít rozmyslet. Timo Tolkki dává na sociálních sítích jasně najevo, že to s novou přítelkyní Ingrid myslí naprosto vážně. Dokonce oznámil jeden velký krok.

Jsou to jen tři týdny, co Timo Tolkki na sociální síti potvrdil, že si v Mexiku našel novou partnerku Ingrid. Někteří lidé předpokládali, že vztah dlouho nevydrží, zatím to ale vypadá na přesný opak. Pár se rozhodl k bezprecedentnímu kroku.

Finského hudebníka nedávno vykopl jeho kamarád Eduardo o dům dál, ani tam si ale Timo dlouho nepobyl. Dnes se na facebooku pochlubil fotografií z nového bytu. „Náš první společný domov,“ napsal.

Všechno tedy nasvědčuje tomu, že se Tolkki nastěhoval do bytu právě s přítelkyní Ingrid a návrat do Česka, kde má podle svých slov také zařízené bydlení, nejspíš neplánuje. Očekávají ho však ve Finsku.

Jak vás stars24.cz před pár dny informoval, v jeho rodné zemi by se již brzy měl řešit jeho rozvod s manželkou Dominikou Gottovou. Jelikož se ale ani jeden z nich nemůže do Finska dostavit, a tak bude nejspíš první stání odloženo.

Témata: Timo Tolkki