Jaromír Jágr se baví na svůj účet: Už je blízko dopadení pachatele!

Jaromír Jágr 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. dubna 2020 16:39 | Aktualizováno: 21. dubna 2020 19:02

Jaromír Jágr zase jednou dokázal, že si ze sebe umí udělat srandu. Souvisí to s reklamou na elektrokolo, kterou natočil už před mnoha měsíci. Legendární hokejista už je prý blízko dopadení pachatele.

Jaromír Jágr je velký sportovec a jen málokdo by očekával, že by si chtěl někdy nějakou pohybovou aktivitu ulehčit. Před nějakým časem ale dělal reklamu na elektrokolo a od té doby se traduje zajímavá historka.

V těchto dnech ji připomněl moderátor Leoš Mareš, který na instagramu sdílel následující twitterový komentář stand-up komičky Kateřiny Haškové. „Kdo? Kdo sakra zatajil Jardovi Jágrovi existenci toho elektrokola?“ napsala.

Mareše to evidentně pobavilo, zvlášť se když do diskuze zapojil i sám legendární hokejista, který by se už opravdu rád dozvěděl, kdo mu o existenci tohoto dopravního prostředku neřekl. 

„Přátelé, je mi líto, že musíte skoro každý večer poslouchat otázku, kdo mi to zatajil… Ale byla by škoda s tím teď přestat, když už jsme tak blízko k dopadení pachatele. Už ho skoro máme,“ vzkázal Jágr.

Témata: Jaromír Jágr