Lucie Šafářová se nestačí divit! Plekanec je lepší rodič?

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec s dcerou Leontýnkou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. dubna 2020 16:01

V těchto dnech měla vrcholit hokejová sezóna, kterou ovšem předčasně ukončila epidemie koronaviru, a tak má Lucie Šafářová partnera Tomáše Plekance stále po ruce. Co o něm v posledních dnech zjistila?

Už zhruba čtyři měsíce jsou Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec rodiči malé Leontýnky, kterou před týdnem ukázali fanouškům. Holčička roste jako z vody a zásluhu na tom určitě má i to, jak o ni oba pečují.

Hokejista brněnské Komety ostatně dopředu sliboval, že bude partnerce pomáhat, jak to jen bude možné. „Je to krásnej pocit, když je to mimčo malý a člověk může pomoct, a pro mě je to samozřejmost,“ nechal se slyšet před narozením holčičky.

Současná situace tomu navíc přeje, jelikož celá rodina tráví většinu času společně doma kvůli opatřením proti šíření koronaviru. A bývalá tenistka jen zírá. „Tatínkování mu jde, to někdy i já koukám, že se můžu učit,“ napsala na instagramu.

Vlastně se ale není čemu divit. Zatímco pro Šafářovou je Leontýnka prvním potomkem, Plekanec už si rodičovské povinnosti vyzkoušel, jelikož má dva syny s herečkou a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec