Anička Slováčková je po operaci! Celá napjatá čeká na výsledky!

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. dubna 2020 14:45

Několikaměsíční boj s rakovinou prsu dospěl do bodu, kdy se Anička Slováčková podrobila operačnímu zákroku. Teď už je dcera slavných rodičů po propuštění z nemocnice doma a celá napjatá čeká na výsledky.

Před Velikonocemi absolvovala Anička Slováčková poslední chemoterapii, i proto se na svátky tak těšila a nenechala si je pokazit, i když některé věci nešly podle plánu. Tento týden už opět pokračuje v léčbě zákeřné rakoviny.

Dnes se fanouškům ozvala na sociální síti s velkou novinou. „Jen hlásím, že mě včera propustili z nemocnice, kde mě před týdnem operovali. Starali se tam o mě jako o vlastní,“ napsala na instagramu.

Anička teď celá napjatá čeká na to, jak léčba dopadla. Nezávisle na tom ale poděkovala všem, kteří se o ni starali. „Děkuju za skvělou péči všem sestřičkám, doktorům a sanitářům. Tak uvidíme, co řeknou výsledky a co bude jak dál,“ svěřila se sympatická herečka a zpěvačka.

„Teď jsem poctivě doma, odpočívám, cvičím ruku a mazlím kočky. A moje první narkóza byla slušnej trip - znovu se mi v hlavě přehrál jeden z mých nejšťastnějších dnů v životě,“ dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková