Koukal a Šilhánová? Moderátorka řekla vše, Koukalová podezřele mlčí!

Gabriela Koukalová (biatlonistka) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. dubna 2020 14:07 | Aktualizováno: 21. dubna 2020 22:17

Petr Koukal by byl jistě radši, kdyby jeho expřítelkyně po letech neprozradila podrobnosti o jejich vztahu. Co na to říká jeho žena? Biatlonistka Gabriela Koukalová už nějaký čas podezřele mlčí.

Jak vás stars24.cz informoval, Lucie Šilhánová sebrala po letech odvahu a v upřímné zpovědi zavzpomínala na vztah s badmintonistou Petrem Koukalem, který skončil takovým způsobem, že z toho musela zvracet. Zatímco expartnerka to olympionikovi natřela, jeho žena podezřele mlčí.

Manželkou vlajkonoše české výpravy na hrách v Londýně je někdejší úspěšná biatlonistka Gabriela Koukalová. Dřív se s manželem fotila a snímky vyvěšovala na sociálních sítích, ale ten poslední společný pochází z počátku listopadu 2013, kdy soutěžila ve StarDance.

V průběhu taneční soutěže se spekulovalo o tom, že Koukalová a její taneční partner Martin Prágr k sobě mají podezřele blízko. Po vypadnutí ale manželovi děkovala, i když připomněla, že byl spoustě lidí trnem v oku.

Od poslední společné fotografie zveřejnila Gabriela na instagramu přes 30 dalších snímků, ale Koukal se neobjevil ani na jednom, zatímco tanečník Prágr ano. Že by nad manželem také zlomila hůl… Těžko říct.

Témata: Gabriela Soukalová