Veronika Žilková opustila manžela: Strastiplná cesta domů!

Veronika Žilková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. dubna 2020 12:05 | Aktualizováno: 21. dubna 2020 17:36

Veronika Žilková opustila manžela Martina Stropnického a vydala se na strastiplnou cestu domů do Česka. Tu poctivě dokumentovala na sociální síti po celou dobu jejího trvání. A časově náročná byla opravdu hodně...

Veronika Žilková už několik dní avizovala, že se vrací do Česka, aby se mohla v této těžké době starat o svou maminku, která v květnu oslaví 96. narozeniny. Cesta do rodné vlasti ale byla velice strastiplná.

Oblíbená herečka o jejím průběhu informovala na sociální síti. Evidentně musela přesedat v běloruském Minsku, kde si pořídila fotografii. Cílovou destinací byla bavorská metropole Mnichov. 

Návrat do Česka byl především časově náročný. „Mnichov, hurá! Již 16 hodin na cestě a pak přechod z Německa do Čech… za komunistů se utíkalo obráceně,“ připomněla na instagramu Žilková, která musela poslední část cesty absolvovat v automobilu.

Ještě před odletem ale stihla oslavit s manželem Martinem Stropnickým výročím svatby. „35 let přátelé, 13 let manželé. Jak slavíme? Před odletem do Prahy jsem ho slavnostně ostříhala na ježka,“ prozradila herečka.

Témata: Veronika Žilková