Nela Boudová: Obdiv kolegů kvůli pobuřující fotce!

Nela Boudová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. dubna 2020 11:27 | Aktualizováno: 21. dubna 2020 18:32

Nela Boudová včera překvapila spoluobčany opravdu neobvyklým protestem proti některým vládním nařízením. Zatímco fanoušci jsou vesměs znechuceni, kolegové oblíbené herečky dávají najevo svůj obdiv.

Nela Boudová včera šokovala Česko protestní fotkou, na které si intimní partie zakryla pouze rouškou. I když tvrdila, že snímek má 90 % příznivců, v diskuzi, kde už je přes 1200 komentářů, se sešli hlavně kritici. 

Někteří kolegové z umělecké branže však Nelu podpořili. „Jooooo, to mě baví,“ reagoval na fotografii Martin Zounar. „Já bych řekla, že je to přes čárku… mám tě ráda, drž se,“ vzkázala Leona Machálková.

„Dneska jsem četla článek, jestli se to přenáší i prdama. A tys na to vyzrála! Jsi odvážnice a mě to připadá vtipný. Srandu (pro někoho možná přes čáru) je potřeba dělat v každý době a navíc jsi upozornila na něco, co je pro tebe důležité,“ konstatovala zase Alice Bendová.

Sama herečka připustila, že překročila jistou hranici. „Jo, je to přes čáru, vidím to. Ale je to mé punkové vyjádření občanské nespokojenosti, nejen s rouškami,“ vysvětlovala včera na instagramu.

Témata: Nela Boudová Leona Machálková Martin Zounar Alice Bendová