Těhotná Markéta Konvičková: Loni si prošla peklem!

Markéta Konvičková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. dubna 2020 10:50

Všichni jí to přáli. Markéta Konvičková v pondělí oznámila, že s partnerem Rendou čeká miminko. Loni si přitom prošla peklem a nebylo jisté, jestli z ní někdy bude maminka. Připomeňte si, s čím před měsíci bojovala.

Markéta Konvičková včera oznámila radostnou zprávu, že je těhotná. Ještě před pár měsíci si přitom nebyla jistá, jestli někdy bude moci mít dítě. V září loňského roku v reakci na nevybíravé komentáře některých lidí ohledně jejího vzhledu přiznala velké zdravotní problémy.

Dokonce se objevilo nařčení, že podstupuje botox, což ji zvedlo ze židle. „Před půl rokem jsem začala otékat, přišla jsem o vlasy a splašily se mi hormony,“ začala popisovat někdejší účastnice SuperStar.

„Zjistili, že se jednalo o vzácný druh nádoru. Po operaci se už dávám pomalu dohromady, ale vlasy už nezachráním. Dorostou časem,“ dodala tehdy zpěvačka. Později vyšlo najevo, že šlo o karcinoid na vaječníku. 

Nyní už jsou tyto problémy minulostí a sympatická zpěvačka se těší na novou životní etapu. S partnerem Rendou čeká prvního potomka, navíc se nedávno zasnoubili a stavějí si vlastní dům. 

Témata: Markéta Konvičková