Otevření kadeřnictví řeší i Leoš Mareš: Tohle ho pobavilo!

Leoš Mareš 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. dubna 2020 9:35 | Aktualizováno: 21. dubna 2020 18:02

Vláda rozhodla, že kadeřnictví se otevřou až na konci května, čímž lidem moc velkou radost neudělala. Oblíbený moderátor Leoš ale na tuto situaci nahlíží s humorem sobě vlastním.

Vláda minulý týden představila lidem plán uvolňování opatření proti šíření koronaviru. Rozdělila ho do pěti etap od zítřka, pondělí 20. dubna, do pondělí 8. června. Z plánu vychází, že kadeřníci budou moci pracovat až od 25. května.

Mnoho lidí tato informace pochopitelně nepotěšila, jelikož jejich vlasy už by péči kadeřníka potřebovaly. Téma na sociální síti řešil i Leoš Mareš, o kterém je známo, že se rád zasměje. Nedávno si např. utahoval z moderátorů televize Nova kvůli ochranným štítům.

Neunikl mu však ani následující komentář na twitteru, který jej náramně pobavil. „Na ty svatby pořádané před otevřením kadeřnictví bych byl opravdu zvědav,“ napsal uživatel pod přezdívkou Kávičkář. 

Konání svateb s účastí do deseti lidí je povoleno od pondělí, zájemců ale nejspíš mnoho nebude. „Přesně,“ souhlasí s autorem výše uvedeného komentáře moderátorka Eva Decastelo.

Témata: Leoš Mareš Eva Decastelo