Petr Koukal: „Ex“ Šilhánová manželovi biatlonistky naložila! Musela prý zvracet!

Lucie Šilhánová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. dubna 2020 8:59

Některé rány se prostě nikdy nezahojí. Lucie Šilhánová sice žije spokojený život se současným partnerem, přesto měla potřebu se ve velké zpovědi vrátit ke vztahu s badmintonistou Petrem Koukalem. Co se mezi nimi stalo?

Petra Koukala všichni známe jako olympionika a manžela biatlonistky Gabriely Koukalové. Před ní chodil např. s Lucií Šilhánovou, která teď popsala, co s ním prožila. Nejprve ji prý rok neúspěšné uháněl. „Nakonec jsem se do něj zamilovala v období, kdy si procházel hodně těžkou osobní krizí,“ uvedla moderátorka ve zpovědi pro projekt Bez frází.

„Sama jsem se nabídla, že mu pomůžu překonat jeho vážné zdravotní problémy, a myslela jsem si, že si srovnal životní hodnoty a změnil se,“ vzpomíná Lucie, která věděla, že ho předchází pověst kluka, který je tu pro každou. „No jo, byla jsem blbá. Dál dělal přesně to, co se o něm tradovalo, a to ve velkém,“ prozradila.

Její kadeřnice jí přiznala, že ji podvádí právě s ní. „Ta holka se do něj zamilovala, takže mi nakonec sama o všem řekla. Došlo mi, že zdaleka nebyla jediná,“ popisuje Šilhánová.

Koukal jí po rozchodu tvrdil, že jde o hlubší problém, který řeší s doktory, sebelítost prý používal jako zbraň. „Párkrát přišla sebemrskačská zpráva o tom, jak obdivuje lidi, jako jsem já, kteří ostatním neubližují. Hodně hrál na city, ve finále byl přitom spokojený a jen se mnou manipuloval,“ konstatuje moderátorka.

„Po rozchodu jsem se ale stejně zavřela na tři dny doma a jen jsem pila a zvracela, pořád dokola. Ta představa, že jsem byla součástí jeho orgií, mě nutila dostat ze sebe všechno ven, abych se pročistila,“ přiznala Šilhánová.

Témata: Lucie Šilhánová Gabriela Soukalová