Pocta Gottovi dostává reálné obrysy! Jak se na tom podílí vdova Ivana?

Karel Gott s manželkou Ivanou 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. dubna 2020 8:27

Až v prosinci se má konat koncertní pocta Karlu Gottovi, a to hned dvakrát po sobě v pražské O2 aréně. Přípravy jsou pochopitelně v plném proudu již nyní. Jak se na nich podílí vdova Ivana Gottová?

Ivana Gottová se koncem března svěřila, jako moc se těší, až bude moci na podzim a v zimě potěšit fanoušky krásnými a dojemnými projekty s manželem Karlem Gottem (†80). Přinejmenším na jednom z nich dle webu blesk.cz intenzivně pracuje.

Objevily se totiž nové podrobnosti k přípravám prosincových koncertů pod názvem Pocta Karlu Gottovi. Sám zpěvák si napsal scénář rozlučky. „To potřebovalo notnou dávku odvahy,“ řekl serveru jeden ze scénáristů Radan Dolejš.

Ten na scénáři dál pracuje s moderátorem večera Liborem Boučkem a vdovou Ivanou, pro kterou má jen slova chvály. „Je to profesionální práce a skvělá, až mě to mile zaskočilo. S Ivanou jsme také propovídali po telefonu hodiny,“ uvedl.

„Vnímám, jak moc Karla milovala a miluje. A jak moc ho znala. Ale nejen jako životní partnerka, ale i jako tvůrce. Moc dobře se mi s ní spolupracuje. Je to bezvadný parťák v práci, tak jako byl Karel. To jsem nečekal,“ svěřil se webu blesk.cz. 

Témata: Karel Gott Ivana Gottová