Nela Boudová se odvázala: Neuvěříte, kam si dala roušku!

Nela Boudová 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. dubna 2020 16:18

S povinností nosit roušky na veřejnosti prakticky na všech místech někteří lidé nesouhlasí. Nelíbí se to ani Nele Boudové, jejíž protest ale zaujal z úplně jiného důvodu. Neuvěříte, kam si oblíbená herečka dala roušku.

Celebrity vyvádějí v domácí karanténě nejrůznější věci, ale nikdo nečekal, na co budou mít některé z nich odvahu. Nela Boudová se odvázala opravdu pořádně. Na sociální síti zveřejnila velice provokativní fotografie.

Na snímku by byly vidět intimní partie, kdyby je herečka neschovala za roušku. „Tuhle fotku mají už média… Dala jsem jí tam v noci a brzo ráno ji zbaběle vymazala. 90% příznivců, 10% lidí polemizuje o vkusu té fotky,“ píše na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Nela Boudova (@nboudova), Dub 20, 2020 v 4:10 PDT

Oblíbená herečka vzápětí prozradila, že se touto fotografií snaží vyjádřit svůj názor. „Jo, je to přes čáru, vidím to. Ale je to mé punkové vyjádření občanské nespokojenosti, nejen s rouškami,“ konstatovala. 

„Roušky ano, ale v obchodech a veřejné dopravě. Prosím čtěte si statistiky úmrtí z minulých let, hledejme si informace a nebuďme jak stádo ovcí! Nebojme se! Je přeci jasné, komu to prospěje,“ dodala Boudová.

Témata: Nela Boudová