Anička Slováčková si dopřála netradiční zážitek! Mělo to být jinak!

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. dubna 2020 14:20

Velikonoce jsou v Česku spojené s nejrůznějšími zvyky, letošní svátky se ale kvůli koronaviru odehrávaly poněkud odlišně. Anička Slováčková se na ně moc těšila, nakonec si dopřála netradiční zážitek.

Anička Slováčková se na Velikonoce moc těšila, protože dopředu věděla, že tou dobou už za sebou bude mít všechny chemoterapie. I do Česka se ale z Číny rozšířil nový koronavirus, a tak musela změnit plány.

„Tenhle rok jsme měli všichni dost netradiční Velikonoce. Nejenom, že byl přestupný rok, tudíž měly holky vyšupat kluky, ale v podstatě žádné Velikonoce ani nebyly. O to víc si je užijeme příští rok!“ vzkázala herečka a zpěvačka lidem na sociální síti.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený ???? ????? ?????????? (@anna_julie_slovackova), Dub 17, 2020 v 4:24 PDT

Dcera slavných rodičů fanouškům prozradila, čemu se nakonec věnovala. A z fotografie také bylo patrné, jak to dopadlo. „My jsme byly s holkama celkem netradiční i v kuchyni. Místo beránka jsme upekly například tyhle skvostný buchty,“ napsala.

„Bylo to u nás prostě takový ‘letem světem’. Naštěstí ale jen v kuchyni, jinak jsme všichni zůstali zavření a chodili max na procházky do lesa,“ dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková