Markéta Konvičková je TĚHOTNÁ! Rok po velkých zdravotních potížích!

Markéta Konvičková je těhotná 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. dubna 2020 11:50

Před několika měsíci Markéta Konvičková kvůli zdravotním potížím nevěděla, jestli bude někdy moci mít dítě. Teď už je jasné, že ano. Sympatická zpěvačka je těhotná!

Markéta Konvičková hned na začátku týdne udělala fanouškům neuvěřitelnou radost, protože na sociální síti prozradila velkou novinu. Sympatická blondýnka je těhotná a čeká ji nová životní etapa. 

„Ráda bych se s vámi podělila o tu nejradostnější zprávu mého života! ČEKÁME MIMINKO,“ napsala na instagramu oblíbená zpěvačka a někdejší účastnice SuperStar. Napodobila tak kamarádku Moniku Bagárovou, která prvního potomka již brzy přivede na svět.

„Tento rok prožívám nejkrásnější období… Mám milujícího snoubence, stavíme dům a do toho mě čeká nejhezčí role v životě ženy… Být máma… Pod srdíčkem nosím už nějaký čas ten největší dar,“ svěřila se.

Je to o to šťastnější zpráva, že Konvičkovou loni trápilo zdraví, konkrétně vzácný druh nádoru na vaječníku. „Po tom, co jsem si prožila v minulém roce si toho nesmírně vážím a přijímám to štěstí s otevřenou náruč.  Už se strašně těším až ti budu zpívat na dobrou noc a tvůj táta tě vezme do oblak,“ dodala nastávající maminka. 

Témata: Markéta Konvičková