Eva Pilarová (†80) odešla: Vdovec prozradil, jak zvládá život bez zpěvačky!

Eva Pilarová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. dubna 2020 9:22 | Aktualizováno: 20. dubna 2020 15:00

Už měsíc poznává Jan Kolomazník, jaké to je žít bez manželky. Eva Pilarová nás navždy opustila v polovině března a manželovi pochopitelně velice chybí. Co prozradil vdovec na začátku nové životní etapy?

Od odchodu zpěvačky Evy Pilarové (†80) uplynul v minulém týdnu měsíc. Se svou ženou byl až do poslední chvíle Jan Kolomazník, který si myslel, že odchod manželky zvládne. „Ale stejně mě smutek úplně dusí,“ svěřil se webu ahaonline.cz.

Samota je nejspíš o to víc ubíjející, že kvůli opatřením proti šíření koronaviru téměř není možné se setkat s přáteli. Maximálně si s nimi může zavolat. Vede to k tomu, že přemýšlí nad tím, o koho vlastně přišel.

„Teprve postupně si uvědomuju, co všechno jsme spolu prožili. O to víc mi nyní schází. Chybí mi její vtipné komentáře, kterými se uměla přenést přes nastalé problémy. Třeba teď se mi rozbila pračka, Evička by to jistě nějak shodila, zasmáli bychom se tomu,“ uvedl.

Urnu s popelem má zatím doma. „Mám ji u křesla, kde sedávám u televize a povídám si s ní. Aspoň tak jsme stále ve spojení. Než se zase sejdeme tam nahoře,“ vysvětlil vdovec na závěr.

Témata: Eva Pilarová