Karel Gott (†80) na prodej: To je nehoráznost!

Karel Gott 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. dubna 2020 8:28

Dalo se čekat, že se lidé budou po smrti Karla Gotta pokoušet zpeněžit věci, které mu v minulosti patřily. Na prodej je mj. auto z Mistrovy garáže, ale jeho cena spoustu lidí zaskočí. Opravdu může být vůz o tolik dražší?

Jak vás stars24.cz o víkendu informoval, na prodej je v těchto dnech auto, které mělo svého času místo v garáži u legendární vily na Bertramce, kde dlouhá léta žil legendární zpěvák Karel Gott (†80).

Inzerát se objevil na internetovém bazaru autoscout24.cz. Soukromý prodejce z Jablonce nad Nisou tam prodává Škodu Fabii první generace vyrobenou v roce 2001, která podle všeho patřila Mistrovi.

Prodejce dokonce zveřejnil dokument, který potvrzuje, že prvním majitelem vozu byl opravdu Gott. Sedí jméno, adresa jeho bydliště i datum narození, což jsou všechno obecně známé informace. Částka, kterou majitel za vůz požaduje, nám však může připadat nehorázná.

Cena je sice údajně k jednání, na webu je každopádně uvedena částka 30 tisíc eur, tedy v přepočtu téměř 818 tisíc korun. Fabie vyrobené v tom samém roce se přitom v bazarech prodávají za částky od 9 do 79 tisíc korun.

Témata: Karel Gott