Yvetta Blanarovičová v šoku: Namalovala obraz a netušila, co se stane!

Yvetta Blanarovičová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. dubna 2020 21:17

Yvetta Blanarovičová se nevěnuje jen herectví a zpěvu, loni se pustila i do malování obrazů. Výsledkem se ale pochlubila až nyní. Umělecké dílo je totiž podle jejího názoru konečně aktuální.

Yvettu Blanarovičovou všichni známe především jako herečku a zpěvačku, dnešní doba ale vykonávání těchto povolání zrovna nepřeje. Rodačka ze Slovenska se však na sociální síti pochlubila, že ovládá ještě další umělecký obor.

Na instagramu zveřejnila vlastní umělecké dílo. „V listopadu 2019 jsem z ničeho nic namalovala tento obraz,“ prozradila Blanarovičová, která má dojem, že až nyní je obraz opravdu aktuální.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Yvetta Blanarovičová official (@yvettablanarovicova), Dub 16, 2020 v 12:41 PDT

„Ruka mi malovala a ani jsem netušila, jak aktuální tento obraz dostane rozměry. Nelíbil se mi. Byl depresivní, byť jsem měla šťastné období a těšila se. Skončil v šuplíku. Jak by jste ho pojmenovali?“ napsala.

Fanynka, která by mu dala název Dva světy, přinesla i zajímavý názor. „Muselo být něco, co tě najednou přinutilo namalovat takový obraz. Něco možná z dřívější doby, co jsi stále měla ve svém podvědomí,“ domnívá se.

Témata: Yvetta Blanarovičová