Dominika Gottová má problém: Rozvodu s Timem osud nepřeje!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. dubna 2020 20:38

Dominika Gottová řeší v těchto dnech nečekaný problém s rozvodem, kterému opět nepřeje osud. Čáru přes rozpočet udělal nejstarší dceři legendárního zpěváka nový koronavirus.

Dominika Gottová se v posledních měsících v Česku postavila na vlastní nohy a zbavila se dotěrného manžela Tima Tolkkiho. Na papíře jsou ale stále manželé a nejspíš jimi zůstanou déle, než si mysleli. Co se stalo?

Čáru přes rozpočet jejich plánům udělal koronavirus, který jim oběma znemožňuje cestu do Finska. Dcera legendárního zpěváka je v rodné zemi, finský hudebník je v Mexiku. „Dělá mi to velké starosti, protože bych ten rozvod chtěla dotáhnout do konce,“ řekla Dominika webu blesk.cz.

Gottová se proto smiřuje s tím, že tohle přání se jí nejspíš jen tak nevyplní. Hodlá ale kontaktovat úřady ve Finsku a informovat se o vývoji rozvodového řízení.

„Spojím se s finskou ambasádou a zeptám se jich, jaká jsou řešení. Myslím, že to snad všichni pochopí, že teď ani jeden ve Finsku nejsme a bude komplikované se tam dostat,“ vysvětlila Gottová, která věří, že první stání bude odloženo.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki