Andrea Pomeje: Další indicie o druhém dítěti!

Andrea Pomeje a Petr Plaček 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. dubna 2020 17:31

Andrea Pomeje je maminkou už několik let. Můžeme jen hádat, jestli by si dcera Anička přála mít sourozence. Dýdžejka si ale o Velikonocích na téma těhotenství zavtipkovala. Poskytla nyní další indicii?

Andrea Pomeje je už šest a půl roku maminkou dcery Aničky, kterou má s loni zesnulým hercem Jiřím Pomejem. Občas se říká, že jedináčci jsou rozmazlení. Přemýšlí proto uhrančivá kráska o tom, že by dceři pořídila sourozence?

Téma těhotenství sama vytáhla o Velikonocích, když zveřejnila fotografii se současným přítelem, svalovcem Petrem Plačkem. „To není těhotenské břicho, ale kachna, knedlík a štrůdl!“ vysvětlovala hned na sociální síti.

V sobotu ale napsala na instagramu další zajímavou větu, kterou jako by něco naznačovala. „Taková malinká jsem vedle něj a přitom ze mě vnitřně dělá velkou,“ uvedla dýdžejka. Nosí už snad v břiše další dítě?

Loni se jí fanoušci zeptali, jestli by si přála dalšího potomka. Otázka ji sice překvapila, přesto se rozhodla upřímně odpovědět. „Já nevím, proč vás to tak zajímá, zrovna tahle otázka, ty brďo. Tak asi jo, někdy, někdy jo,“ vzkázala tehdy.

Témata: Andrea Pomeje Petr Plaček