František Janeček o střetu se Soukupem: Chtěl mi to natřít, ale…!

František Janeček 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. dubna 2020 12:45

František Janeček a Jaromír Soukup už si nejspíš nemají o čem povídat, ještě před pár týdny se ale setkali, aby si něco řekli. Hudební producent o jejich střetu upřímně promluvil. Co se stalo mezi čtyřma očima?

František Janeček před několika dny prozradil, že matka jeho dcery Tereza Mátlová má nového partnera, kterým je známý mediální magnát Jaromír Soukup. S ním ho ještě donedávna pojil přátelský vztah. 

Hudební producent dokonce tvrdí, že se ještě nedávno viděli. „Zhruba před třemi týdny přišel ke mně do kanceláře, vyprávěl mi o svých potížích. Já ho litoval, dokonce jsem mu řekl, že kdybych mu mohl pomoci, tak to udělám,“ prozradil webu extra.cz.

Podle Janečka za ním Soukup přišel s jiným úmyslem. „Předtím se na Barrandově někomu pochlubil, namrskal si tam gatě a říkal, že jde ke mně a že mi to nandá. Já se to hned dozvěděl. Jenže se o tom přede mnou ani nezmínil,“ uvedl.

Schůzka obou mužů a soků v lásce nakonec skončila úplně jinak. „Když odcházel, tak mě ještě objímal, ale o Tereze vůbec nic neřekl. Jistě chápete, jak velké je to chucpe,“ dodal producent.

Témata: František Janeček Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)