Nervózní Hana Krampolová: Z léčebny už se nedostane?!

Hana Krampolová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. dubna 2020 12:06

Hana Krampolová teď přišla o veškerý osobní kontakt s okolním světem kvůli opatřením v léčebně, navštěvovat ji nemůže ani manžel Jiří. Není divu, že manželka známého herce začíná být pořádně nervózní.

Hana Krampolová dál bojuje s přetrvávajícími problémy, které jí a jejímu manželovi Jiřímu Krampolovi komplikují život už mnoho měsíců. On je sám doma, ona dál pobývá v léčebně, kam ji známý bavič ani nemůže přijít navštívit.

„Zatím to vypadá, že dokud neskončí koronavirus, tak se odtud nehnu,“ řekla Krampolová smířeně webu extra.cz. Redaktorům nezapomněla připomenout, že doma byla naposledy začátkem února, od té doby už propustky na víkendy nedostává.

Lékaři rozhodli, že Krampolová i všichni ostatní pacienti zůstanou uzavřeni na pokojích. „Doktorka mi zrovna včera řekla, že teď ani nemůžu vůbec chodit kouřit, celé oddělení je v karanténě,“ prozradila.

„Ani kdybych jela na místo, kde kouříme, výtahem a s rouškou, tak to nepůjde, protože bych prý nemohla kouřit s rouškou na puse. A vlastně nesmíme ani z pokojů mezi další pacientky. Jsem nervózní,“ dodala Hanka.

Témata: Hana Krampolová