Nela Slováková ho připravila o práci! Univerzita potvrdila vyhazov!

Nela Slováková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. dubna 2020 10:10

Nela Slováková se vrhla do podnikání s rouškami, které se ale vymklo kontrole. Dokonce kvůli ní přišel o práci jeden ze zaměstnanců zlínské univerzity. Co tak strašného provedl?

Kontroverzní byznys Nely Slovákové s rouškami přidělal starosti nejen jí, ale také zlínské Univerzitě Tomáše Bati. Vítězka reality show Hotel Paradise chtěla fanouškům dokázat, že její produkty jsou opravdu kvalitní, a tak se pochlubila testem s razítkem. Teď se ale ukazuje, že nejspíš došlo k pochybení.

Vysoká škola v pátek potvrdila, že celá kauza stála místo jednoho z pracovníků. Modelka si stojí za tím, že průběžný protokol z měření rozhodně nezfalšovala ani nevytvářela žádná falešná razítka. 

„Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně prošetřila okolnosti ohledně protokolu z měření, který měl být údajně vydán Fakultou technologickou prostřednictvím Ústavu fyziky a materiálového inženýrství dne 6. 4. 2020 a který se objevil na sociálních sítích,“ napsala škola na instagramu.

„S politováním konstatujeme, že v této souvislosti došlo k pochybení zaměstnance UTB, jehož jednání bylo v hrubém rozporu s etickým kodexem univerzity i s platnými vnitřními normami. S dotyčným zaměstnancem byl k dnešnímu dni rozvázán pracovní poměr,“ potvrdila univerzita.

Témata: Nela Slováková