Josef Laufer: NOVÉ INFORMACE o jeho zdraví!

Yvetta Blanarovičová a Josef Laufer 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. dubna 2020 9:00 | Aktualizováno: 20. dubna 2020 10:41

Už déle než měsíc leží Josef Laufer v nemocnici v umělém spánku, ze kterého jej lékaři stále nezkusili probudit. O víkendu se objevily nové informace o jeho zdraví. Co prozradila jeho dcera Ester?

Pobyt osmdesátiletého Josefa Laufera v jedné z pražských nemocnic se po nedávné operaci srdce dál neplánovaně protahuje. Lékaři ho po zákroku museli uvést do umělého spánku a zatím jej stále neprobudili. 

Je to přitom už déle než měsíc, co si o něj obávají přátelé a příbuzní v čele s dcerou Ester, která prozradila, jak na tom tatínek je. „Táta pořád spí, doktoři mi ale řekli, že vyhlídky jsou nadějné,“ svěřila se webu ahaonline.cz.

Optimismus si udržuje i producent Oldřich Lichtenberg z Divadla Broadway, kde slavný zpěvák vystupuje. „Musíme věřit, že je Pepík silný. Už brzy nás o tom přesvědčí a probudí se. Musí,“ řekl serveru.

Lichtenberg doufá, že se Laufer zotaví do premiéry muzikálu, na kterém se autorsky podílel. „Premiéra měla být v září. I kdyby nám ji ale neposunul koronavir, tak bychom ji přeložili na pozdější termín kvůli Pepíkovi. Věřím totiž pevně, že se probudí,“ dodal.

Témata: Josef Laufer