Lucie Borhyová terčem vtipů: Na její účet se bavil i Leoš Mareš!

Lucie Borhyová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. dubna 2020 18:33 | Aktualizováno: 19. dubna 2020 21:18

Netradiční pohled měli včera diváci, kteří se dívali na zpravodajskou relaci televize Nova. Lucie Borhyová dostala od spolupracovníků zajímavou ochranu obličeje. Pobavilo to např. Leoše Mareše.

Povinnost nosit roušky respektují ve svém vysílání i tuzemské televize. Nova ale v pátek přišla se zajímavou novinkou. Lucie Borhyová a Rey Koranteng hlásili zprávy v průhledných štítech přes obličej, aby jim neslyšící mohli odezírat ze rtů. Jenže se zároveň stali terčem vtipů.

Neuniklo to ani kolegům ze stejné televizní stanice. Bizarní situace pobavila např. Leoše Mareše, který na Nově usedá v porotě hudební talentové soutěže SuperStar. Na sociální síti sdílel video s následujícím komentářem. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares), Dub 17, 2020 v 10:54 PDT

„Tak už je to tady! Vyhrožovali tím už dva týdny… Tak takhle nějak asi bude probíhat i ta SuperStar,“ napsal oblíbený moderátor na instagramu. „Lucii Borhyové ale sluší všechno,“ dodal ještě.

Moderátorce Televizních novin jeho komentář neunikl. „Jen počkej, já si tě pak taky vychutnám,“ vzkázala Borhyová Marešovi.

Témata: Lucie Borhyová Leoš Mareš