Markéta Konvičková oplakává ztrátu: Umřel parťák z dětství!

Markéta Konvičková jako dítě se svým pejskem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. dubna 2020 17:17

Markéta Konvičková tento týden přišla o kamaráda. Sympatická zpěvačka se fanouškům svěřila, že jí umřel parťák z dětství. Ne nadarmo se říká, že pes je nejlepší přítel člověka.

Markéta Konvičková se momentálně připravuje na novou životní etapu. Nedávno se zasnoubila a s přítelem Reném teď staví dům v rodném Třinci. Jeden věrný člen rodiny už se do něj bohužel nepodívá.

Blonďatá zpěvačka se ve čtvrtek na sociální síti rozloučila se svým pejskem. „Čau dědku! Pozdravuj tam nahoře,“ napsala na instagramu a fanouškům vzápětí začala popisovat jejich společnou cestu životem.

„Bylo mi 9 let, když jsme jeli do Prostějova pro malou chlupatou bílou mini kuličku... První pejsek, Timík, parťák mého dětství a dospívání. Je to neskutečné. Přežil všechny své vrstevníky, největší frajer, 150 % péče,“ svěřila se někdejší účastnice SuperStar.

Pejsek se nakonec dožil téměř 17 let. „Ještě kousek a dostal by na osmnáctiny řidičák. Opatrujte své mazlíčky, dávejte jim lásku, tisíckrát vám to vrátí. Je bez nich smutno a prázdno,“ vzkázala Konvičková lidem.

Témata: Markéta Konvičková