Ivana Gottová: PRAVDA o poslední fotce s manželem!

Karel Gott s manželkou Ivanou (foto: Jan Malíř) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. dubna 2020 15:58 | Aktualizováno: 22. dubna 2020 16:24

Ivana Gottová před pár týdny zveřejnila zatím poslední fotku s manželem Karlem Gottem, který už byl na snímku viditelně zesláblý. Až teď vychází najevo, za jakých okolností fotka vlastně vznikla.

Ivana Gottová posledního březnového dne překvapila fanoušky, když zveřejnila dojemný vzkaz, který měl lidi povzbudit v počátcích epidemie koronaviru. Doplnila ho dosud nezveřejněnou fotografií se svým manželem Karlem Gottem (†80), který již přes půl roku není mezi námi.

Až v těchto dnech ale vychází najevo, při jaké příležitosti vlastně snímek legendárního zpěváka s manželkou jeho autor Jan Malíř pořídil. Webu ahaonline.cz to anonymně prozradil jeden z Mistrových přátel, který tomu byl osobně přítomen.

„Karel si nás tam v závěru srpna sezval, chtěl posedět, dám si dobré jídlo… Bylo vidět, že už na tom není dobře, ale zářily mu oči štěstím, že nás má kolem,“ svěřila se tato neznámá osoba.

Podle ní bylo patrné, že na tom Gott není dobře, nikdo ale nepátral po tom, co mu je. „Nikdo to ale také nechtěl řešit! Pochopili jsme, že chce být prostě s námi. Bylo krásně a on si ten den užíval. Jsem rád, že jsem tam tehdy byl,“ dodal zdroj serveru.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott