Hana Zagorová: Ať už je ta mrcha pryč, přeje si!

Hana Zagorová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. dubna 2020 15:20 | Aktualizováno: 19. dubna 2020 11:29

Hudebníci se kvůli koronaviru ocitli ve složité situace, protože ze dne na den přišli o práci. Týká se to pochopitelně i Hany Zagorové. Oblíbená zpěvačka dala jasně najevo, co si přeje.

Haně Zagorové pochopitelně koronavirus zasáhl do života dost výrazně, kvůli vládním opatřením proti šíření viru totiž přišla o všechny naplánované koncerty. Na jevišti by se ráda objevila co nejrychleji.

Již o Velikonocích dala jasně najevo, jak je ze současné situace rozmrzelá. „Já vím, je to divný. Sluníčko svítí, venku je nádherně, ale všechno nějak jinak. Sice máme nádivku i beránka, tomu jsem, chudáčkovi, spálila uši, i vaječný koňak jsem udělala,“ chlubila se na sociální síti. Pak už se ale oblíbená zpěvačka odvázala.

„Stýská se mi po našem životě před měsícem, po vás, po vaší přízni, po písničkách, po koncertech, po té radosti bez omezení, která nás naplňuje. Už abychom se dokázali vrátit k naší práci, už aby ta mrcha ztratila sílu a přestala nás dusit. Věřím, že to bude brzy,“ vzkázala na facebooku.

Zagorovou má přitom letos podle plánu čekat jedno výjimečné turné. Na podzim ji čekají čtyři společné koncerty v Ostravě, Pardubicích, Brně a Praze s manželem Štefanem Margitou.

Témata: Hana Zagorová