Marie Doležalová o „brutálním“ přístupu k mateřství: Co asi z dcery vyroste?

Marie Doležalová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. dubna 2020 12:58 | Aktualizováno: 19. dubna 2020 14:57

Rodina Marie Doležalové se nedávno rozrostla o dalšího člena, novorozeného syna Rudolfa. Známá herečka teď promluvila o „brutálním“ přístupu k mateřství ve vztahu ke starší dceři Alfrédě. Z čeho má obavy?

Před měsícem se Marie Doležalová stala dvojnásobnou maminkou, když se jí a jejímu partnerovi Marku Zelinkovi narodil syn Rudolf. Sympatická herečka teď připustila, že není zcela zodpovědnou matkou.

Starší dceři Alfrédě prý strašně nerada říká ne. „Ale moc se mi líbil článek, že člověk má vytyčovat dítěti své hranice, že má zakazovat až to, co doopravdy vadí jemu, a ne to, co by mu mělo vadit podle příbuzných,“ vysvětlila na sociální síti.

„Dělá to že mě brutálně benevolentní matku, to jsme teda všichni zvědavý, co z tý holky vyroste. Pyšná na to úplně nejsem, ale co s tím dělat, když jsem zjistila, že moje hranice jsou prostě daleko? Hodně daleko,“ svěřila se někdejší vítězka StarDance na instagramu.

Hodlá se z toho poučit při výchově novorozeného chlapce. Zatím to tak moc nevypadá. „Uvidíme, ale člověk musí být i v mateřství sám sebou,“ dodala Doležalová.

Témata: Marie Doležalová