Dominika Gottová má slzy v očích: Tohle ji vždycky dojme!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. dubna 2020 11:57

Dominika Gottová je kvůli koronaviru doma a má tedy jen omezené možnosti, jak může trávit čas. Nakonec si zvolila činnost, která jí vhání slzy do očí. Co ji tak strašně dojímá?

Dominika Gottová je kvůli koronaviru přinejmenším dočasně do práce, jelikož bar, kde pracovala, musel z pochopitelných důvodů zavřít. Podle svých slov sice bere 100 % platu v rámci tzv. kurzarbeitu, raději by si je ale doopravdy zasloužila.

Ještě před vypuknutím epidemie začala nejstarší dcera legendárního zpěváka Karla Gotta chodit vypomáhat do lahůdek, které však kvůli umístění v obchodním centru rovněž nemohou fungovat. Jak tedy v těchto dnech tráví čas?

Gottová prozradila, že si dělá pořádek v albech s fotografiemi, kterých má plný počítač. „Nejvíce snímků mám s tátou. Co my jsme toho zažili... Kdykoliv ho vidím nebo slyším, mám slzy v očích,“ řekla webu ahaonline.cz.

Již před pár dny vyšlo najevo, že chce také kontaktovat filmařku Olgu Špátovou, která připravuje celovečerní dokument o jejím tatínkovi. Dominika má pro ni připraven jistý návrh na nové záběry. 

Témata: Dominika Gottová