Veronika Kopřivová upřímně o rouškách: Byl to masakr!

Veronika Kopřivová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. dubna 2020 15:02

Veronika Kopřivová se hned v prvních dnech koronavirové krize pustila do šití a prodeje nedostatkových roušek. Až teď se na chvíli zastavila a konečně si pořádně uvědomila, co má za sebou.

Veronika Kopřivová se v současné turbulentní době také pustila do podnikání s rouškami, ale oproti Nele Slovákové se dokázala vyhnout kontroverzím. Až ve čtvrtek si na památku pořídila fotografii.

„Jedna roušková, ať tady po nich mám nějakou stopu,když jsme roušek tohoto typu vyrobili v x tisících kusech. Po 14 dnech jsem to přestala počítat. Byl to masakr, který nemám ani moc sílu komentovat,“ okomentovala snímek bývalá partnerka Jaromíra Jágra.

Teplická rodačka vyjádřila přesvědčení, že to nejhorší je za námi. „Prodali jsme x tisíc roušek a díky tomu jsme mohli tisíce roušek rozdat do zařízení, kde to byla potřeba. Zastavili jsme na tři týdny úplně výrobu oblečení a využili jsme dílnu pouze k šití roušek. Teď už jsme se zase všichni vrátili ke své běžné práci, kterou máme moc rádi,“ konstatovala.

„Doufám za všechny, že už brzy budou věci v pořádku, že se vrátíme k práci, kterou máme rádi, navštívíme blízké, posedíme v kavárně, vycestujeme a hlavně až se budeme moct nadechnout,“ dodala Kopřivová.

Témata: Veronika Kopřivová