Barbora Srncová a Petr Rajchert: Rozpad manželství!

Barbora Srncová a Petr Rajchert (uprostřed) 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. dubna 2020 14:24

Téměř dvě desítky let spolu strávili herci Petr Rajchert a Barbora Srncová. V těchto dnech ale vyšlo najevo, že se jejich manželství po 19 letech rozpadlo. Co se stalo?

Vztah Petra Rajcherta a Barbory Srncové se podle informací webu blesk.cz po 19 letech rozpadá. Manželé se brali v roce 2006, nyní už ale nějaký čas žijí oba odděleně. Informaci oba dva potvrdili.

„Abych řekla pravdu, tak se k tomu nechci moc vyjadřovat. K tomu by se měl vyjádřit Petr. Samozřejmě je to strašná rána po devatenácti letech. Každý máme svobodnou vůli se rozhodnout. A i když se někdo rozhodne tak, jak to třeba nečekáte, musíte to i přesto přijmout,“ řekla webu Srncová.

Herečka a malířka momentálně bydlí na chalupě a naštěstí se může také spolehnout na své nejbližší okolí. „Zaplaťpánbůh mám přátele, kteří mě podrží a se kterými se občas vidím, a za to jsem šťastná,“ dodala. 

Rajchert nezapíral, že se vztah rozpadl, jinak byl ale stručný. „Ano, rozchod proběhl a žijeme už nějaký čas odděleně. Důvody si ale s dovolením nechám pro sebe,“ svěřil se webu blesk.cz herec a moderátor.

Témata: Petr (herec moderátor) Rajchert