Lucie Vondráčková se zhrozila: Tohle se dnes opravdu děje?

Lucie Vondráčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. dubna 2020 10:50 | Aktualizováno: 18. dubna 2020 13:03

Už i Lucie Vondráčková ví, že v době koronavirové epidemie strádají kromě lidí i zvířata. Na sociální síti se rozhodla sdílet akutní zprávu z jednoho útulku, kde mají velké obavy z toho, co by se v těchto dnech mohlo dít.

Epidemii koronaviru a státem nařízenou domácí karanténu doprovázejí některé nechtěné jevy, mluví se např. o domácím násilí. Lucie Vondráčková jako velká milovnice zvířat ale poukázala na jiný problém. „Jedna akutní kočičí zpráva z útulku,“ sdílela na instagramu důležité sdělení.

V útulku ve středočeských Klecanech si totiž všimli, že v polovině dubna lidé nezačali nosit nechtěná koťátka, jak to bývá touto roční dobou běžné. „Zjišťovala jsem, čím to je, a zjistila, že většina útulků sděluje, že nepřijímá ani nevydává v souvislosti s koronavirem,“ píše paní Hanka.

„Bojíme se, že tohle už stálo a bude stát mnoho letošních koťátek život, protože nálezci nebo ti, kdo je nechtějí, nebudou vědět kam s nimi a nechají je umřít,“ svěřila se s obavami lidí z útulku.

Oblíbené herečce a zpěvačce na zvířatech záleží, a tak se tuto zprávu rozhodla rozšířit mezi své fanoušky. Třeba se mezi nimi najde někdo, kdo problém s koťátky řeší.

Témata: Lucie Vondráčková