Aleš Háma přišel o další blízkou osobu: Jsou to bolavé dny!

Aleš Háma 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. dubna 2020 9:33

Aleš Háma prožívá mimořádně bolavé dny. Po odchodu maminky na konci března přišel o další blízkou osobu. Oblíbený televizní moderátor na sociální síti zavzpomínal na hudebníka Dušana Vančuru.

Jak jsme vás ve čtvrtek informoval, ve věku 82 let náhle zemřel dlouholetý člen kapely Spirituál kvintet, zpěvák a kontrabasista Dušan Vančura. Údajně měl zánět zubu a vzhledem k současné situaci kolem koronaviru nešel k zubaři. Zánět u něj naneštěstí přešel v celkovou sepsi organismu.

Smutná zpráva zasáhla i Aleše Hámu, který se s hudebníkem stýkal. „Loni v červnu jsem byl u Dušana na obědě, seděli jsme, chodili po zahradě, klábosili a já se chystal do Lucerny na závěrečný koncert Spiritualů… už se nikdy neuvidíme,“ napsal na instagramu.

„Je mi to strašně líto… Jsou to nějaký bolavý dny… Šťastnej let Dušane… Děkuju za všechnu tu muziku i chvíle s Tebou,“ dodal oblíbený moderátor, který měl k zesnulému muzikantovi evidentně blízko.

Je pochopitelné, proč Háma píše o bolavých dnech. Na konci března totiž náhle zemřela jeho maminka, což byla ještě větší rána.

Témata: Aleš Háma Dušan Vančura