Tomáš Plekanec před Šafářovou přiznal pochybení: Tohle neměl dělat!

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. dubna 2020 15:38 | Aktualizováno: 18. dubna 2020 12:39

Také nejznámější český sportovní pár současnosti tráví karanténu společně doma, což vede k zajímavým věcem. Tomáš Plekanec před partnerkou Lucií Šafářovou přiznal jedno velké pochybení. Co hokejista provedl?

Lucie Šafářová už se po porodu vrátila na svou původní váhu, rozhodně ale není jediným členem domácnosti, kdo řeší hmotnost. Většina mužů to sice nedělá, Tomáš Plekanec je v tomhle i kvůli svému povolání jiný.

Letošní extraligová sezóna sice skončila předčasně, jelikož se ale hokejista brněnské Komety rozhodl pokračovat v kariéře, musí si hlídat jídelníček. Jak to tak ale vypadá, moc se mu to nedaří.

Šafářová totiž na sociální síti zveřejnila humorné video, ve kterém se Plekanec pere s výživovými hodnotami. „Vypadá to, že dělá daně, ale trochu se nám ztrácí v dietě,“ komentovala to bývalá tenistka.

„Jsi si jistej, že se v té dietě orientuješ?“ ptala se maminka malé Leontýnky svého partnera, který se jen smál. „Dieta s krkovičkou a špekáčkem. Ale přiznání je polehčující okolnost, že?“ dodala Šafářová.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová