Anička Slováčková: Velikonoce si koronavirem pokazit nenechala!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. dubna 2020 14:02

Anička Slováčková se moc těšila na letošní Velikonoce, protože věděla, že už bude mít za sebou všechny chemoterapie. Svátky si epidemií koronaviru pokazit nenechala, ačkoliv je musela strávit jinak, než chtěla.

Anička Slováčková má momentálně klidné období. Už má totiž za sebou všechny chemoterapie v rámci léčby rakoviny prsu, ještě ale čeká na operační zákrok. Úplně klidná ale kvůli hrozbě nákazy koronavirem být nemůže.

Talentovaná herečka a zpěvačka už dříve prozradila, že mezi lidi chodí maximálně k lékaři nebo na nákup. Jinak se snaží držet stranou. Síly pak nabírá ještě na procházkách v přírodě. Jednu takovou absolvovala o Velikonocích.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený ???? ????? ?????????? (@anna_julie_slovackova), Dub 15, 2020 v 11:31 PDT

„O víkendu jsem byla načerpat sílu u nás v Ráji. Vrátila jsem se plná sil a krásných, nových vzpomínek,“ prozradila dcera slavných rodičů fanouškům na instagramu a nezapomněla se pochlubit fotkou.

Slováčková nejspíš setřásla zklamání z toho, o co ji připravil koronavirus. Původně se totiž na Velikonoce těšila, jak se po poslední chemoterapii uvidí s přáteli. Něco takového ale opatření neumožňují.

Témata: Anna Slováčková