Do boje Bočanová versus Mráz vstoupila dcera!

Mahulena Bočanová

Autor: Ďásková, stars24.cz

29. ledna 2018 10:10

Už několik měsíců zuří boj mezi Mahulenou Bočanovou a jejím bývalým manželem Viktorem Mrázem.

Důvodem sporu bývalého páru je jejich dcera Marina. Známá česká herečka Mrázovi od září upravila podmínky střídavé péče a zároveň požaduje zvýšení alimentů. Tutlaný spor, o kterém neměl nikdo vědět, se ale o víkendu dostal na veřejnost. Komunikace bývalého páru se objevila na sociální síti Mahuleny Bočanové. 

V ostrém dopise, který dal nahlédnout do soukromí známé herečky, se mimo jiné píše o tom, že Mahulena Bočanová se o svou šestnáctiletou dceru nestará a navýšením alimentů chce financovat svůj osobní život. „Chceš vypadat jako super matka, která vše táhne a zajišťuje sama. To se ti, doufám, nepovede, jen těžko vymažeš to, že jsme si Marinu pravidelně brali do téměř střídavé péče a na rozdíl od tebe jsme ji nedali nikomu hlídat a naopak jsme se snažili pro Máňu dělat maximum, financovali jsme nejlepší odborníky, vozili ji na terapie, jednali se školou, lítali po doktorech, kam tys nebyla za celý rok schopna dojít,“ píše se doslova v textu.  

Když to herečka zjistila, zhroutila se a okamžitě svůj účet na síti zrušila. "Ano, máme teď velké starosti, vztahy jsou vyhrocené, ale věřím, že najdeme společnou cestu," řekla Bočanová. 

Proč ale ke zveřejnění informací došlo? I když se zpočátku zdálo, že herečka text zveřejnila úmyslně, aby ukázala, jak ji slovně napadá nová Mrázova manželka Petra, opak je pravdou.

„Stala se nešťastná náhoda. Máme teď vyhrocené vztahy a spor je ve stadiu, kdy si veškerou naši korespondenci a SMS archivuji v mobilním telefonu. Ten si ode mě půjčila na hraní dcera, a omylem zprávy odeslala na sociální síť. Nemůžu se na ni zlobit, není si toho vědoma. Můj malý Rain Man tak omylem odkryl naši třináctou komnatu a hodil mi klacky pod nohy,“ vysvětlila Bočanová. 

„Omlouvám se všem, kteří to museli číst, je mi jasné, že to obletí celou republiku. Kdo mě ale zná, ví, že špinavé prádlo na veřejnosti neperu, ani Viktor, kterému bych to nikdy neudělala,“ dodává. „Budu doufat, že najdeme smírnou cestu.“ 

Témata: Mahulena Bočanová