Karel Gott (†80): S tímhle šťastným koncem filmu o sobě nepočítal!

Karel Gott natáčí s Olgou Špátovou dokument 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. dubna 2020 10:07 | Aktualizováno: 16. dubna 2020 20:56

Karel Gott loni v říjnu odešel s vědomím, že dokončení filmu o něm je na jeho tvůrcích. Sám nejspíš netušil, že se dokument možná dočká šťastné konce jedné zápletky. Kývnou filmaři na tuto nabídku?

O jeden šťastný konec přišel připravovaný film o legendárním Karlu Gottovi (†80) loni v říjnu, kdy nás slavný zpěvák opustil. Od té doby je totiž jasné, že neuvidí finální výsledek. Je to o větší škoda, že se rýsuje jiný „happy end“ dokumentu, který natáčí Olga Špátová.

Gott si moc přál, aby se ve filmu objevila jeho nejstarší dcera Dominika. Nakonec toho s tvůrci dosáhl lstí během loňského setkání na Bertramce, kde se navzdory očekáváním objevily filmové kamery. Dominika to těžce nesla a dlouho bojovala, aby se tyto záběry ve filmu neobjevily.

V posledních dnech ale otočila. Jak vás stars24.cz informoval, navrhla Špátové, aby se dotočily aktuální záběry, ze kterých by bylo patrné, že je natrvalo zpátky v Česku a dává se dohromady. 

Mistr by jistě nebyl proti. Moc si totiž přál, aby se Dominika opět postavila na vlastní nohy. Bohužel už se toho nedožil, Gottová se do Česka vrátila až několik týdnů po jeho odchodu.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová Olga Špátová