Veronika Žilková opouští manžela! Kvůli ženě!

Veronika Žilková s maminkou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. dubna 2020 9:29 | Aktualizováno: 17. dubna 2020 16:04

Veronika Žilková doprovázela manžela Martina Stropnického na diplomatické misi v Izraeli, v těchto dnech ale řeší návrat do Česka. Z jakého důvodu se chce vrátit do rodné vlasti?

Veronika Žilková opouští manžela Martina Stropnického a vrací se z Izraele do Česka. Všechno se to děje kvůli ženě, konkrétně kvůli její mamince. Herečka přehodnotila svůj předchozí názor a rozhodla se odcestovat domů. „Původně jsem to odmítla, protože jsem netušila, jakých pandemie dosáhne rozměrů. Situace se ale změnila,“ řekla webu blesk.cz.

„EU zvažuje roční karanténu pro seniory, hranice se jen tak neotevřou a já mám v Praze maminku, které bude v květnu 96 let. Moje místo je teď v Čechách. Vezmu si ji k sobě a zůstanu s ní, dokud mě bude potřebovat,“ vysvětlila oblíbená herečka.

O maminku se momentálně stará její sestra a další členové rodiny kromě bratra, kterého koronavirus uvěznil na Panamě. „Nemůžu je v tom ale nechat. Maminka žije v domově s pečovatelskou službou, který je v karanténě, nikdo za ní nesmí. Už je takhle odříznutá několik týdnů a bojím se, že jí docházejí síly,“ uvedla Žilková. 

„Potřebuje, aby s ní někdo byl. Nikdo jiný si ji vzít nemůže, protože mají nebo čekají děti, a maminka by byla ohrožena nákazou. Takže jsem si sama zvolila, že půjdu do domácího vězení za ní,“ dodala.

Témata: Veronika Žilková