Josef Laufer: MARNÉ ČEKÁNÍ na dobré zprávy a OBAVY z nejhoršího!

Josef Laufer (autor: Andrea Vernerová) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. dubna 2020 8:29 | Aktualizováno: 17. dubna 2020 22:01

Již několik týdnů leží Josef Laufer v nemocnici v umělém spánku a čekání na dobré zprávy se protahuje. Kamarádi a kolegové z divadla se dokonce začínají obávat nejhoršího.

Pobyt osmdesátiletého Josefa Laufera v jedné z pražských nemocnic se po nedávné operaci srdce dál neplánovaně protahuje. Lékaři ho po zákroku museli uvést do umělého spánku a zatím jej stále neprobudili. 

Přátelé, kteří zpěvákovi drží palce, aby se z umělého spánku probral, se domnívají, že příčinou současných potíží může být několik narkóz, které v posledních letech podstoupil kvůli zdravotním komplikacím včetně endoprotéz kolen. Jeden z nich se teď rozhodl promluvit.

„Bohužel na tom nemá být vůbec dobře. Všichni se o něj bojíme. Pořád čekáme na dobré zprávy, modlíme se za něj, ale bojíme se toho nejhoršího,“ řekl webu expres.cz nejmenovaný člen Divadla Broadway.

Právě v tomto divadle Laufer pravidelně vystupuje, v září tu má navíc mít premiéru muzikál pro děti, na kterém se autorsky podílel. Všichni si pochopitelně přejí, aby se do té doby dal dohromady. 

Témata: Josef Laufer