Lucie Šafářová po porodu zamakala: Tomu se nechce věřit!

Lucie Šafářová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. dubna 2020 16:58

Lucie Šafářová už fanouškům předvedla, jak si v karanténě krátí čas cvičením s partnerem Tomášem Plekancem. Teď už je jasné, že po porodu zamakala opravdu pořádně. Bývalá tenistka prozradila, jak se vracela zpátky do formy.

Lucie Šafářová se o Velikonocích pochlubila rodinnou fotografií s dcerou Leontýnkou, která roste jako z vody, zatímco její maminka se dostává zpátky na svou váhu. Ostatně jsou to již zhruba čtyři měsíce, co se holčička sportovnímu páru narodila. 

Bývalá tenistka se před pár dny pochlubila, že zhubla přes deset kilogramů. „Zhruba dvanáct. Dá se tedy říct, že v této chvíli jsem už na svojí váze. Musím říct, že jsem byla překvapená, jak to šlo rychle a nebylo to rozhodně žádné trápení,“ svěřila se webu isport.blesk.cz.

Sama ale přiznala, že úplně spokojená není a chtěla by se vrátit do ještě lepší formy. „Téměř celý život jsem hrála tenis a trénovala. Pořád teď tedy cítím, že jsem hodně daleko tomu, abych o sobě mohla říct, že jsem fit. Ve skutečnosti to, ale není tak hrozné. Je to pro mě zkrátka jen obrovský rozdíl,“ vysvětlila.

Šafářová začala se cvičením až po šestinedělí, jak jí to doporučil lékař. „První týdny je totiž důležité, aby se věci zase usadily, vyčistily a vrátily zpět do normálu. Můj jediný pohyb v tomto období bylo tedy uklízení, procházky a trošku jsem zkoušela zapojit i šikmé břišní svaly,“ dodala.

Témata: Lucie Šafářová