Jaromír Jágr: Promluvila žena, která k němu má podezřele blízko!

Jaromír Jágr 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. dubna 2020 15:01

Jaromír Jágr je od loňského rozchodu s Veronikou Kopřivovou nezadaný, jedna žena k němu ale přece jen má v posledních měsících podezřele blízko. Tajemná Kateřina se rozhodla o vztahu s hokejistou promluvit.

Kolem Jaromíra Jágra se od rozchodu s Veronikou Kopřivovou motalo hodně krásek, např. slovenská tenistka Daniela Hantuchová. V posledních měsících k němu má blízko i jistá Kateřina. Ač jde mezi nimi čistě o pracovní vztah, tato žena se ho dokonce dotýká různě po těle. Jak je to možné?

Jágr ji totiž zaměstnal jako fyzioterapeutku kladenského hokejového týmu. „Zejména ze začátku jsem z něj měla popravdě trochu respekt. Jde o jednoho z nejlepších sportovců na světě, takže je to asi přirozené,“ svěřila se na webu klubu.

Počáteční nervozitu už ze sebe ale setřásla. „Není to jediný známý člověk, kterého bych léčila. Na klinice za mnou dochází další známé osobnosti, takže jsem na to svým způsobem zvyklá. Beru tělo jako tělo,“ prohlásila Kateřina.

V klubu jako fyzioterapeutka pracuje od letošní předčasně ukončené sezóny, takže kladenským Rytířům moc štěstí nepřinesla. Klub totiž sestoupil z nejvyšší soutěže.

Témata: Jaromír Jágr