Jiří Krampol v šoku! Tohle mu z léčebny vzkazuje manželka Hanka!

Hana Krampolová s mužem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. dubna 2020 14:22 | Aktualizováno: 16. dubna 2020 22:02

Jiří Krampol má v posledních měsících spoustu starostí s manželkou Hankou, momentálně ji ani nemůže navštívit. Ona si ale našla cestu, jak mu poslat jasný vzkaz. Co na něj asi herec a moderátor řekne?

Jiří Krampol si v poslední době vytrpěl mnoho s manželkou Hankou. Již loni strávila několik měsíců po léčebnách, pak byla sice propuštěna, ale koncem roku skončila opět v péči odborníků. Tam zůstává i v době koronavirová epidemie.

Jak vás stars24.cz informoval, v léčebně nyní platí striktní režim. Pacienti nemohou na chodbu a jídlo dostávají přímo na pokoj, kde musí trávit veškerý čas. Hanka tak má logicky hodně času na přemýšlení. 

Manželka známého baviče najednou slibuje velkou změnu. „Fakt už budu hodná, na cigarety nepomyslím, tohle je strašná lekce. Až se dostanu domů, budu si toho pořádně vážit,“ řekla webu blesk.cz. 

Osobně to oblíbenému herci a moderátorovi říci nemohla, protože v léčebně jsou teď návštěvy zakázány. Otázkou je, jestli může Krampol své ženě věřit. Hanka toho totiž v minulosti naslibovala už hodně.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová