Nela Slováková naříká kvůli rouškám: JE TO ŠIKANA!

Nela Slováková s přítelem v rouškách 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. dubna 2020 12:25

Podnikání s rouškami přináší Nele Slovákové jen samé potíže. Pohledná blondýnka v úterý prohlásila, že je obětí šikany. Jedna televize totiž o jejím byznysu natočila nelichotivou reportáž.

Nela Slováková má opět spoustu starostí kvůli byznysu s rouškami. Před pár dny chtěla lidem dokázat, že obsahují aktivní stříbro. Pochlubila se ovšem certifikátem z Univerzity Tomáše Bati, kde však neměli o ničem ponětí a uvedli, že podniknou příslušné právní kroky. Situace se zdánlivě vysvětlila, klid byl ale jenom chvíli.

Jedna z tuzemských televizí totiž o jejím pochybném podnikání odvysílala reportáž, což vítězku Hotelu Paradise moc nepotěšilo. „Dle mého má někdo opravdu dlouhé prsty a šikana mé osoby nabrala naprosto fatální obrátky!“ postěžovala si na instagramu.

„Prozatím mě nikdo z institucí nekontaktoval se zájmem o předložení jakýchkoliv dokumentů týkajících se roušek, které máme pro tyto případy předloženy. O reportáži bohužel nic nevím, opět mě nikdo nekontaktoval, nezjistil si žádná reálná fakta a nechtěl po mě nebo firmě šijící mi roušky nic k nahlédnutí nebo vysvětlení,“ vysvětlila modelka.

Slováková si stojí za tím, že žádný problém neexistuje. „Průběžný protokol z měření jsme v žádném případě nefalšovali a ani jsme nevytvářeli žádná falešná razítka. Věřím, že pravda zvítězí. Pro tento moment se k dané situaci nemohu dál vyjadřovat z důvodu právních kroků a pracovní vytíženosti,“ dodala.

Témata: Nela Slováková