František Janeček udeřil: Nevěrnici Mátlové dal dům za miliony! Bude soud?

František Janeček

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. dubna 2020 11:48

Nejsledovanější milostný trojúhelník posledních dní vytvořili Jaromír Soukup, Tereza Mátlová a František Janeček. Sdílný je především hudební producent, který má s pěvkyní nezletilou dceru. Jak se spolu vyrovnají?

Zatímco Jaromír Soukup a Tereza Mátlová o svém vztahu mlčí, nyní už bývalý partner pěvkyně František Janeček ochotně pouští do světa další detaily toho, co se mezi nimi v posledních týdnech odehrálo. Kupříkladu prozradil, jak se už dříve s matkou dcery Emily vyrovnal.

„Nechal jsem na ni přepsat naprosto fungl nový dům v Dominikánské republice. Dnes je v ceně asi 45 milionů korun,“ řekl webu extra.cz s tím, že by jej mohl chtít zpátky, ale nechce působit jako ubožák. Soudní pře tedy nepřipadá v úvahu. „Na to zapomeňte. Vždyť bych byl pro smích,“ prohlásil hudební producent.

Podle svých slov bude Janeček spoléhat na její charakter, který je „ošálený pohlavním kontaktem“. Promluvil také o posledním setkání se Soukupem před třemi týdny. Miliardář mu prý vyprávěl o svých potížích a on ho litoval. „Když odcházel, tak mě ještě objímal, ale o Tereze vůbec nic neřekl,“ prozradil Janeček.

Soukupovi je podle něj nepříjemné, že vztah vyšel najevo. K Mátlové ještě dodal, že mu byla nevěrná víckrát. „Těch kolegů měla určitě spoustu. Já ji nesledoval a náš vztah byl hlavně založený na principu otce a matky,“ dodal producent.

Témata: František Janeček Tereza Mátlová Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)