Lucie Vondráčková sype fanouškům sůl do ran? Tohle si mohla odpustit!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. dubna 2020 9:30

Lucii Vondráčkovou sice koronavirus připravil o některé zajímavé projekty, ona si na to ale nestěžuje. Situaci naopak vidí optimisticky, možná až moc. Úterní vzkaz si možná mohla odpustit.

Lucie Vondráčková téměř oneměla úžasem, když o Velikonocích viděla naprosto vylidněnou Prahu. Něco takového totiž ještě v životě neviděla. Nejspíš i díky tomu má dojem, že se situace v Česku brzy změní k lepšímu.

V úterý proto poslala fanouškům jasný vzkaz. „Snad už taky vidíte světlo na konci tunelu,“ napsala na svém instagramovém profilu a příznivce se pokusila potěšit také písničkou s hercem Filipem Blažkem.

Někteří lidé ale optimismus herečky a zpěvačky rozhodně nesdílí. „Tu písničku mám moc ráda. Světlo na konci tunelu nevidim, protože podle dnešních zpráv se moje práce v kavárně ještě dlouho neotevře,“ vzkázala Lucii jedna z fanynek.

Sama Vondráčková přišla koncem března o divadelní premiéru, na nedostatek práce si ale stěžovat nemůže. „Střižna, postsynchrony, dabing, postprodukce, klipy... tolik nových věcí na obzoru,“ svěřila se před několika dny.

Témata: Lucie Vondráčková